Skip to main content

Urheilulinja Kempeleen lukioon

Urheilulinja Kempeleen lukioon syksyllä

Kempeleen lukio ja kempeleläiset urheiluseurat ovat yhteistuumin rakentaneet kokonaisuuden, jossa Kempeleen lukiossa opiskeleville urheilijoille tarjotaan mahdollisuutta harjoitella ammattimaisesti opiskelun lomassa. Kempeleen Kirin pesäpallojaosto, Sarkkirannan Ajax sekä Kempeleen Lentopallo ovat ensimmäisessä vaiheessa ne seurat, jotka pystyvät tarjoamaan oman lajin harrastajilleen valmennuksen ja puitteet harjoittelulle.

Urheilulinjalla opiskelevat valitsevat koko lukuvuodelle treenikurssin, jossa harjoitellaan keskiviikko ja perjantai aamuisin lajivalmentajien johdolla. Maanantaisin olisi kaikilla lajista riippumatta joko oheistreeniä tai muuta urheilu-uraan liittyvää toimintaa. 

"Pystymme nyt tulevan uuden palloiluhallin myötä tarjoamaan Kempeleen lukiossa opiskeleville pesäpalloilijoille laadukasta harjoittelua ja opiskelijat tienaavat siitä myös kursseja. Aiemmin sai vain yhden kurssin lukuvuodessa, mutta nyt harjoittelulla voi suorittaa jopa 10 kurssia lukion aikana. Se on suuri helpotus opiskelun ja harjoittelun yhdistämisessä." kertoo valmennuspäällikkö Mika Takalahti.

"Meillä on jo nyt paljon Kastellissa ja Sotkamossa opiskelevia Kempeleen Kirin pesäpalloilijoita. Kempeleen lukio tuo nyt hyvän vaihtoehdon sille, ettei tarvitse lähteä kauemmas hakemaan hyvää harjoittelua. Teemme varmasti yhteistyötä Kastellin pesäpallolinjan kanssa." Takalahti jatkaa.

Kempeleen Kirin järjestettäväksi urheilulinjalla tulee lajivalmennus, josta vastaavat valmennuspäälliköt Jarkko Kokko ja Mika Takalahti.

 

  • Luotu .