Skip to main content

Teemu Hollanti jatkaa KeKissä syksyyn 2025 saakka!

Kuluneella kaudella vahvan debyytin pääsarjassa tehnyt Kannuksen Uran kasvatti Teemu Hollanti jatkaa Kempeleen laguunilla kahden vuoden sopimuksella.

Menneellä kaudella myös kasvattajaseuraansa Uraa Ykköspesiksessä edustanut Hollanti siirtyy nyt täysipäiväisesti KeKin kokoonpanoon ja pyrkii kovalla harjoittelulla haastamaan paikkaa yhdeksikköön. 

- Erittäin hyvät ja odottavaiset fiilikset on uuteen harjoituskauteen lähdettäessä. Pääsin haistelemaan Superin tuulia jo ja nyt on mahtava päästä treenaamaan laadukkaassa ympäristössä alusta alkaen. Tavoitteena on lunastaa paikka vakiokokoonpanossa ja etenemisen lisäksi tehdä kovasti töitä myös ulkopelin suhteen, jotta jossain vaiheessa on mahdollista haastaa myös paikasta yhdeksikössä, kertoo Hollanti.

Etenijäjokerin roolissa menneellä kaudella ensimmäiset pääsarjaottelunsa kirjauttanut Hollanti väläytteli sisäpelipotentiaaliaan pudotuspeleissä lyömällä uransa ensimmäisen kunnarin kotikentällä. Näitä lyöntejä ja nopeita jalkoja on nähtävillä siis Sarkkirannassa ainakin syksyyn 2025 saakka. Juuri syntymäpäiviään viettänyt 21-vuotias Hollanti uhkuu nälkää ja näyttämisenhalua tulevalle kesälle.

- Erittäin hieno kausi ja erityisesti pudotuspelisyksy on takana, mutta samalla pronssi jätti vielä paljon nälkää tulevalle kaudelle, Hollanti jatkaa.

  • Luotu .