Tapahtumapäivä 9.10.2021, Urheilukeskus ja MSU joukkue 2022

Lauantai 9.10.2021 oli tapahtumarikas. Aamulla talkoot pesisstadionilla, sitten Linnakankaan urheilu- ja monitoimikeskuksen avajaiset Ojan Rauta Areenan yhteyteen ja päivän lopuksi miesten Superpesisjoukkueen 2022 julkistus. Facebookissa on julkaistu livevideot tilaisuuksista. Livevideot ovat nähtävissä 30 pv ajan. 1. Talkoot Säävälät Oy Areenalla, 2. Urheilu- ja monitoimitalon avajaiset, 3. joukkuejulkistus 2022.  Erillinen julkistusvideo (facebook), tekijä Lassi Karvonen.

Julkistustilaisuus pidettiin Aurea LKV:n toimitiloissa ja toimitusjohtaja Marko Kyngäs toivotti osallistujat tervetulleeksi. Tilaisuuden aluksi katsottiin julkistusvideo, sitten oli KeKin pesisjaoston Juha-Matti Rannan selvitys Kempeleen uusista harjoittelumahdollisuuksista uudessa Ojan Rauta Areenan viereen avatusta monitoimitalosta.

Kempeleen palloiluhallilta löytyvät Kuntomon monipuoliset kuntosalitilat, fysioterapeutin vastaanotot, ravintola Hilima, Ajax-Sarkkirannan ja KeKin toimistotilat. Kaikilla kolmella hallin omistajaseuralla (Ajax-Sarkkiranta, KeKi ja Tervarit Oulu) on omila aeuraväreillä maalatut pukuhuonetilat. Lisäksi rakennuksessa on ulkopuolistenkin varatavissa sauna ja loungetilat. Vielä uutena toimijana mukana on KPH tekstiipaino.

Ravintola Hilima on Oulun Hugo-ravintolan uusi toimipiste. Siellä on tarvolla terveellistä pikkupurtavaa (rahkoja, valmissalaatti -annoksia, sämpylöitä ym.) ja isompaankin nälkään löytyy hyvää urheilijan ruokavalioon sopivaa syötävää. Ravintola toimii tarvittaessa myös tilausravintolana. Ravintoloitsijana toimii Tommi Tuhkanen. Ravintola aukeaa viikolla klo 15 ja viikonloppuna koko päivän.

KeKi MSU:n uudet pelaajat ovat Sami Haapakoski (aiemmin PattU), Sebastian Lahti (aiemmin SiiPe) ja Aatu Saastamoinen (aiemmin SoJy). Uudet hankinnat on tehty joukkueen kokonaisuutta silmällä pitäen. Pelinjohtaja Teemu Körkön mukaan Sami Haapakoski tuo mukanaan kokemusta, ja mahdollistaa osaltaan uuden askeleen ottamisen KeKin pelitavoitteissa. Sebastian Lahti on hyvin kehityskelpoinen pelaaja, joka antaa paljon mahdollisuuksia joukkueen pelaamiseen. Aatu Saastamoinen on nuori ja iloinen lahjakas urheilija. Aatulla on kilpailijan luonne ja sellaista tarvitaan joukkueessa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Körkön mukaan KeKissä luodaan selkeä pelaajapolku edustusjoukkueeseen. Omasta juniorimyllystä on pystyttävä tuottamaan uusia pelaajia edustukseen. KeKissä starttaa ma 11.10 2 tehoryhmää, joilla on selkeät tavoitteet harjoittelussa. Annetaan valmennuksellisestikin mahdollisuudet tavoitella paikkaa Superpesiksessä. Työ on pitkäjänteistä ja tavoitteet ovat 2-3 vuoden päässä.

Ohjattu Superin harjoittelu alkaa myös maanantaina. Kokeneimmille pelaajille annetaan kuitenkin hengähdystaukoa enemmän ja koko porukka kokoontuu yhteen ensimmäisen kerran marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Sami Haapakoskella on 750 ottelua Superpesiksessä ja 1352 tuotua juoksua. Samin mukaan hänen tärkein motivaationsa jatkaa, ja nimenomaan KeKissä, olivat Kempeleen uudet toimintaympäristöt, kuten uusi harjoitteluhalli, ja uudet pelikaverit. Sami asuu Ylivieskassa ja kulkee sieltä Kempeleeseen. Tavoitteena on saada terve, hyvä talvikausi allle ja pelillisesti olla yhä parempi. Tarvittaessa potkii muitakin eteenpäin tavoitteiden saavuttamiseksi. Sopimus muotoa 2022+1.

Sebastian Lahti tulee Savosta, Siilinjärveltä. Hän hakee uutta näkökulmaa ja inspiraatiota peliinsä ja odottaa tulevaa jännittyneenä. 15 vuotta Savossa oli riittävästi ja nyt hän hakee uusia ympyröitä, uusia pelikavereita ja uudenlaista toimintaa. Sebastian hakee räpyläpaikkaa linjasta ja on varsinaisesti etenijä. Hän odottaa kesää innolla ja toivottaa kannustajia tulemaan kesällä pelikentälle: "Pietään yhessä hauska pesiskesä, tulukeehan kannustamaan paikalle. Yritetään pelata parhaimpamme mukkaan."  Sopimus 2022-2023.

Aatu Saastamoinen on Haapakosken tavoin Ylivieskasta. Sieltä hän siirtyi Sotkamoon, josta kahden kauden jälkeen nyt Kempeleeseen. Hän on monipuolinen ja intoa pursuava peluri. Aatun tavoitteena on sisäpelissä vaihtotilannepelaaja. Ulkopelissä hän on pelannut montaa paikkaa ja talven mittaan ulkopelipaikka varmaan selkiytyy. Sopimus 2022+1.

Julkistustilaisuudessa tuli tietoon, että joukkueen huoltoryhmään on tulossa täydennystä, kun Marko Kangas tulee mukaan huoltohommiin.

Kuvat Urheilukeskuksesta.

Kuvat joukkueen julkistustilaisuudesta.

KeKi MSU joukkue 2022
 
KeKi 2022 joukkueeseen liittyvät uusina pelaajina Sami Haapakoski, Sebastian Lahti ja Aatu Saastamoinen. Tervetuloa Kivenkoviin 🔥.
KeKi 2022 pelaajat:
Sami Haapakoski
Markus Keski-Petäjä
Valtteri Kleemola
Tommi Koivisto
Antti Korhonen
Matti Korhonen
Topi Korhonen
Sami-Jukka Korvola
Sebastian Lahti
Jani Lassila
Onni Määttä
Juhani Ojala
Aleksi Patrikka
Aatu Saastamoinen
Aappo Savikoski
Valmennus:
Teemu Körkkö
Ari Roppola
Jere Lehto