Skip to main content

Superpesisottelut yleisölle alkavat Kempeleen Sarkkirannan Säävälät Areenalla

Pohjois-Pohjanmaan Aluehallintoviraston sekä paikallisten viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti Säävälät Areenalla voidaan järjestää pesäpallon ottelutapahtumia yleisölle turvallisuus varmistaen.

 Ottelutapahtumaan pääsee sisään pääportista sekä stadionin takakentän kakkospuolella olevan sisäänkäynnin kautta. Katsojat saavat valita istumapaikan itse, eli katsomoita ei ole rajattu lohkoihin. Katsomoissa tulee noudattaa suositusten mukaista kahden metrin turvaväliä, mutta saman seurueen jäsenet voivat istua yhdessä. Mahdollistaaksemme riittävät turvavälit, stadionille päästetään vain rajattu määrä katsojia, joka on arviomme mukaan noin 1400 ihmistä. Ratkaisevinta on tarjota ihmisille/seurueille mahdollisuus pitää 2 metrin turvaväli seuraaviin ja tämän myötä on vaikea etukäteen arvioida tarkkaa sisään otettavaa katsojamäärää. Joka tapauksessa stadionin katsojakapasiteetista käytetään vain rajallinen määrä, jotta turvavälit ovat mahdollisia. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumissa sekä huolehtimaan riittävästä käsihygieniasta. Suosittelemme pitämään riittävät turvavälit toisiin ihmisiin/seurueisiin kaikissa tilanteissa.

Kioskit ja anniskeluravintolat palvelevat normaalisti. Myös anniskelualueilla on huolehdittava riittävästä turvavälistä.

HUOM: Viitaten Suomen hallituksen eiliseen tiedotustilaisuuteen, katsojamäärärajoituksiin ja ohjeistuksiin voi tulla lievennyksiä lähipäivinä. Päivitämme ohjeistuksia aina kun uusia linjauksia tulee.

Miesten ensimmäinen kotiottelu on keskiviikkona 2.6 klo 18.00, jolloin KeKi kohtaa yhden mestarisuosikeista, Vimpelin Vedon.
Naiset avaavat kotiotteluiden kauden tiistaina 8.6 klo 18.00, jolloin vastassa on niin ikään yksi mestarisuosikeista, Jyväskylän Kirittäret.

Kausikorttilaiset:
Kausikorteilla ja VIP-korteilla pääsee otteluihin normaalisti. Kausikorttilaisten ei tarvitse tehdä ennakkoilmoittautumisia otteluihin viime vuoden tapaan. Miesten otteluissa toimii valkopohjainen Nastajengi -kortti. Naisten otteluissa mustapohjainen Muntiimi-kortti tai Oulun alueen naispalloilijoiden yhteiskortti.

Vapaakortit:
KeKin juniorit pääsevät otteluihin pelaajakortilla ilmaiseksi. Seuran toimitsijat ja toimihenkilöt saavat vapaakortit edustusjoukkueiden otteluihin seuran sisäisesti tiedottaman ohjeistuksen mukaisesti. Pesäpalloliiton vapaakorteilla pääsee otteluihin liiton linjausten mukaisesti.

Runkosarjaotteluiden lippuhinnat ovat toistaiseksi seuraavanlaiset:

Miesten superpesis:

  • Aikuiset 13 € kun lippu ostetaan ennakkoon verkkokaupasta. Portilta 15 €.
  • Eläkeläiset ja opiskelijat 11 € kun lippu ostetaan ennakkoon verkkokaupasta. Portilta 13 €.
  • Alle 14-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Lippuja on myynnissä rajallinen määrä. Ennakkoliput voi ostaa Nastajengi -verkkokaupasta www.nastajengi.fi

Huomaathan, että lipunhaltijan on varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus ottelun sisäänkäynnin yhteydessä.

Naisten superpesis:

  • Aikuiset 12 €.
  • Opiskelijat ja eläkeläiset 10 €.
  • Alle 14-vuotiaat 5 €.
  • Alle 6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Liput ennakkoon 2€ halvemmalla Kempeleen Kyläkaupasta sekä Kempeleen K-Supermarketista.

Kalevan tilaajan kumppanietu on 2€. Alennuksen saa ainoastaan lippuluukulta esittämällä sähköisen kumppanikortin.

Lippuja saa 1.6 alkaen myös Muntiimi -verkkokaupasta, kauppa.muntiimi.fi

Huomaathan, että lipunhaltijan on varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus ottelun sisäänkäynnin yhteydessä.

  • Luotu .