Mika Takalahti kiittää

Kiitoksia vuosista!

Nyt on tullut minulla aika hypätä Kempeleen Kirin valmennuspäällikön paikalta sivuun ja katsella muita hommia.

Valmennuspäällikön työt varsinkin Kempeleen Kirissä oli minulla haaveena jo nuorena, kun aloittelin valmennushommia ja sain kovan kipinän valmentamiseen. Kouluttauduin liikunnan ohjaajan koulutuksessa ja tein valmennushommia niin jääkiekon kuin pesäpallonkin parissa. Uskoin voivani saada tästä ammatin, vaikka tällaisia paikkoja ei vielä pesäpallossa edes ollut. Pääsinkin tekemään junioripäällikön tittelillä Kempeleen Kirin (pesäpallo) ja Ajax Sarkkirannan (jalkapallo) yhteispalkkauksella 1,5 vuotta näitä töitä ja kipinä ammattia kohtaan kasvoi. Kouluttauduin myös ammattivalmentajaksi Kuortaneen urheiluopistolla.

Seuraavaksi oli suuntana Turku ja Turku-Pesiksen junioripäällikön tehtävät sekä hyppäys naisten Superpesisjoukkueen valmentajaksi ja pelinjohtajaksi. Vuosi vierähti ja seuraavaksi olinkin matkalla Raumalle ja Feran valmennuspäälliköksi. Se oli menestyksen aikaa ja siellä vierähti seuraavat 5 vuotta. Kaipuu kotiin ja kotiseuraan oli kuitenkin suuri varsinkin perheen perustamisen näkökulmasta. KeKissä saatiin asiat järjestymään, jotta voitiin palkata Jarkko Kokon lisäksi toinen valmennuspäällikkö.

Tässä tehtävässä vierähti nyt 5,5 vuotta, mutta nyt on aika tehdä jotain muuta. Lapset kasvavat ja alkavat touhuamaan, joten omat illat hallilla ja saleissa ei enää kiehdo samalla tavalla kuin aiemmin kun oli aikaa lähes määrättömästi käyttää unelma-ammattiin. Kesät ja kesäillat lähes päivittäin treeneissä ei enää tuo samaa kuin ennen.

Nyt tarvii hengähtää, pitää mahdollisesti kesälomaa ensimmäisen kerran ikinä ja katsella muita hommia. Peruspäivätyö on mielessä.

Kiitoksia kaikille vuosien varrella seuratyössä mukana olleille, tutuiksi tulleille ystäville! Nähdään kentillä (nyt varmaan vaan katsojan roolissa) ja katsotaan jos tästä tauon jälkeen vielä kipinä syttyisi valmentamiseenkin.

Mika Takalahti

 

Kempeleen Kiri:

Seuran puolella tehdään nyt tietenkin kovasti hommia, jotta saadaan turvattua kevään akuutit Mikan vastuualueella olevat asiat + niiden onnistuminen. Hyvänä esimerkkinä pesiskoulu. Tämän jälkeen kaikki paukut laitetaan siihen, että löydetään hyvä jatkaja Mikan rooliin.

Olemme olleet todella tyytyväisiä Mikan panokseen ja kaikkeen siihen mitä Mika on meidän seuran eteen tehnyt.
Mikalle paljon kiitoksia ja isot tsempit tulevaan.

Juha-Matti Ranta
Pesäpallojaoston puheenjohtaja

  • Luotu .