Skip to main content

Make, Aatu ja Aappo sekä nuoret lupaukset kiinnitetty!

Kempeleen Kiri on tehnyt tukun sopimuksia tulevalle sekä tuleville kausille!

Markus Keski-Petäjä kaksivuotiseen jatkosopimukseen!

Keski Petäjä jatkot 2

Kuluneella kaudella miesten Superpesiksen etenijätilaston neljänneksi sijoittunut Markus Keski-Petäjä on solminut kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Kempeleen Kirin kanssa.

Kaudella 2023 runkosarjassa 46 juoksua tuonut Keski-Petäjä tunnetaan myös erinomaisena linjapelaajana ja tästä Kempeleen Kirin kannattajat pääsevät nauttimaan aina syksyyn 2025 saakka.

Aappo tuulettaa Kempeleessä myös ensi kaudella!

Kempeleen Kiri on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Aappo Savikosken kanssa. Kuluneella kaudella 25 runkosarja- sekä 2 pudotuspeliottelua varmoin ottein pelannut Savikoski ilahduttaa KeKi-kannattajia tuuletuksillaan myös ensi kesänä. Tuleva kausi on Ylivieskan Kuulan kasvatille 4. Kempeleen Kirin paidassa.

Huom! Kuvasta poiketen, Savikosken sopimus on yksivuotinen.

Aatun optio käytetty!

Aatu Saastamoinen on käyttänyt optionsa kaudesta 2025 ja näin ollen Saastamoinen nähdään KeKi-paidassa ainakin seuraavan kahden kauden ajan.

Tuleva kausi on takuuvarmana ulkopelaajana sekä erinomaisena vaihtajana tunnetulle Saastamoiselle kolmas Kempeleen Kirin paidassa.

Saastamoinen

Neljä nuorta miestä mukaan harjoitusryhmään! 

Kempeleen Kiri on solminut pelaajasopimukset omien kasvattiensa Saku Salorannan ja Santeri Holman sekä MuPS-kasvatti Teemu Riekin kanssa. Salorannan sopimus on kaksivuotinen. Holman ja Riekin sopimukset kattavat kauden 2024. Lisäksi Kempeleen Kiri on tehnyt try-out sopimuksen Rene Ruokojärven kanssa.

Saloranta.   Holma    Riekki

 

 

  • Luotu .