Kempeleen Kiri ja Hailuodon kunta yhteistyöhön

Kempeleen Kiri ja Hailuodon kunta aloittavat yhteistyön. Yhteistyön tarkoituksena on kehittää lasten harrastusmahdollisuuksia Hailuodossa ja markkinoida kuntaa ottelutapahtumien avulla. Suunnitelmissa on esimerkiksi pesiskoulun, lajiesittelyjen ja pelaajavierailujen järjestäminen Hailuotoon. Sopimukseen kuuluvan kausikortin avulla järjestetään virkistystoimintaa Hailuodon kunnan henkilöstölle.

Yhteistyöllä tulee olemaan selkeitä vaikutuksia etenkin nuorempien kuntalaisten elämään.

- Hyvinvointiteemat ovat keskeisesti mukana päätöksenteossa ja siksi on luontevaa olla mukana myös urheilussa. Toivomme, että yhteistyön avulla lapsia ja nuoria saadaan tutustettua lajiin ja uuden harrastuksen pariin. Samalla teemme uuden aluevaltauksen kuntamarkkinoinnin saralla, toteaa Hailuodon kunnan markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Annukka Öljymäki.

Hiljattain Halli-SM-pronssia napannut KeKin joukkue on viime kauden nousijajoukkueena vahvassa nosteessa ja se olikin yksi syy yhteistyölle.

- Yhteistyöhön päädyttiin, koska joukkue tuntuu olevan vahvassa nousussa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Tämä on meille laaja ja monivaikutteinen yhteistyökuvio, Öljymäki jatkaa.

Kuva: Skyfox Marko Kallio