Skip to main content

El Sabor jatkaa #muntiimi’ssä

Kempeleen Kirin naisten superpesisjoukkue ja Ravintola El Sabor ovat sopineet yhteistyökumppanuuden tiivistämisestä tavoitteenaan syventää yhteistyötä entisestään sekä kuluvalla talvikaudella että tulevana kesänä.

Tiivistynyt yhteistyö ilahduttaa molempia tahoja. Ravintola El Saborin Timo Väärälä iloitsee yhteistyöstä oman paikkakunnan superpesiksen naisten tiimin ja juniorijoukkueiden kanssa.

”Olemme tukeneet Kempeleen Kiriä jo useamman vuoden ja yhteistyö on ollut saumatonta. Sydäntä lähellä on juniorit ja naisten pesis, johon satsaamme tänä vuonna erityisesti. Saimme oman kummipelaajan naisten superpesiksestä, nuoren ja lahjakkaan Linnea Laatikaisen, joka kuuluu alueemme lahjakkaisiin tyttöjunioreihin, joita olemme seuranneet tiiviisti jo useamman vuoden ajan.
Linnean kanssa synkkasi myös kentän ulkopuolella ja Kirin joukkueen ohella Linnea onkin jo vakiovieras El Saborissa”, kertoo yrittäjä Timo Väärälä ja jatkaa: ”Junioritoiminnan tukeminen on myös tärkeää. Monta lupaavaa pientä pelaajaa on kasvamassa oman kylän joukkueista ja haluamme olla mukana tasoittamassa tietä tulevaisuuden pelikentille.”

#muntiimi tekee ja kokee yhdessä!


Yhteistyötä laajennetaan etenkin sosiaalisen median kautta. Linnean ja koko joukkueen menestystä pelikentillä voi seurata saapumalla ottelutapahtumiin Sarkkirannan siniselle laguunille tai Kempeleen Kirin sosiaalisen median kanavien kautta. Kempeleen Kirin naisten joukkuen on lanseerannut hästägin #muntiimi, joka kertoo niin joukkueen arvomaailmasta kuin kunnioituksesta kaikkia joukkueeseen vaikuttavia tahoja kohtaan.


”Seuratoiminta perustuu yhdessä tekemiselle ja tekijöitä tarvitaan jokaiselle osa-alueelle. Joukkue haluaa tulla lähemmäs tukijoukkoja ja korostaa seuratoiminnan yhteisöllisyyttä. Yhteisö koostuu kannattajista, yhteistyökumppaneista, perheenjäsenistä, taustavaikuttajista sekä pelaajista ja valmentajista. Vaikka toiminta on eri lähtökohdista, mutta kaikkia yhdistää yksi asia ja se on Kempeleen Kiri. Yhdessä me muodostamme #muntiimi'n, jossa jokainen jäsen on yhtä arvokas. Kempeleläinen El Sabor on perheyritys, jossa puhalletaan myös yhteen hiileen. Heidän toimintansa istuu luontevasti joukkueen arvomaailmaan.” kertovat Kempeleen Kirin Iida Möttönen ja Arto Valtanen.

Lisätietoja
Kempeleen Kiri
Arto Valtanen
p. 040-7289338
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .