Skip to main content

Doksa palaa Kempeleeseen!

Mikko Korhonen palaa vuoden tauon jälkeen takaisin Superpesiksen pelinjohtajakartalle, kun mies kirjoitti KeKin kanssa kaksivuotisen pelinjohtajasopimuksen. Korhonen nähtiin KeKin valmennustiimissä viimeksi kaudella 2022 ja näin ollen sapattivuosi huippupesiksestä jäi vuoden mittaiseksi.

- Halusin ottaa vuosi sitten uuden haasteen ja askeleen työrintamalla, mutta samalla koko ajan oli mielessä ajatus, että kaikkien kuvioiden osuessa nappiin on mahdollista palata pelinjohtohommiin kesälle 2024, Korhonen kertoo.

KeKin pronssijuhliin päättynyttä kautta uusi pelinjohtaja kertoo seuranneensa suhteellisen tarkasti. Seuran ylöspäin osoittava kehityskäyrä antoi odottaa jotain tämän tyylistä ja samalla yksilötasolla moni pelaaja otti isoja askeleita eteenpäin pelaten uransa parasta pesistä. Tästä on hyvä jatkaa tulevaan, sillä suuri osa joukkueesta on pelinjohtajalle tuttuja jo aiemmalta visiitiltä.

- Menneen kauden onnistumiset eivät suoranaisesti tuo mitään tulevana kesänä, mutta haluan nähdä, että viime kesän menestys heijastuu positiivisena meidän arkeen myös tulevalla kaudella. Näyttää siltä, että Superpesis on ensi kesänä edelleen tasaisempi kuin koskaan ja erot finaalipaikan ja puolivälierätappion välillä tulevat olemaan aika pienet. Tämän kauden tuomaa itseluottamusta ja sen jättämää menestystarvetta varmasti tarvitaan tulevana kesänä.

Tervetuloa takaisin, Doksa!

  • Luotu .